Boccia versenyt szerveztünk

A koronavírus okozta kellemetlenségek után szabadtéri rendezvényeken találkoznak a MEEE tagjai. Egyesületünk a múlt heti piknik után e hét végén az MMK udvarán 2020. augusztus 8-án délelőtt rendezte meg a boccia bajnokságágát. 

Rendkívül jó időben - dél körül már kissé túlzott melegben - szép számú nevezés (10 fő egyéni induló) mellett került lebonyolításra az egyesület immár hagyományosnak mondható boccia versenye ezúttal egyéni kategóriában. 

Az alábbi tagtársaink tiszteltek meg bennünket a részvételükkel, és ezúton köszönöm meg nekik, hogy aktivitásukkal az egyesületi életet színesítették (zárójelben az elért helyezés): Horváth László (4), Mogyorósi Imréné (6), Vass Anna (2), Mészáros József (10), Szilágyi Mária (6); Marschalkó Ferencné (3), Dzjadiga Nelli (8), Rácz Sándorné (9), Samu József (5), Főfai Tünde (1); 

A verseny szervezését és adminisztrációját Kondor László látta el, a fő lebonyolító, illetve játékvezetők Szilágyi Miklós és Szilágyi Ferenc voltak. Segítséget kaptunk Fekete Mária Magdolnától is, akiknek ezúton is köszönöm a munkáját! 

Az idén a sok jelentkező ellenére a versenyt egyéni kategóriában szerveztük. A 10 főt két ötös csoportba osztottuk, ahol körmérkőzéses formában döntötték el a helyezéseket a résztvevők. A csoportokból az első két helyezett jutott a négyes döntőbe ahol ismét körmérkőzéses rendszerben dőlt el az első négy hely sorsa. 

Remélem mindenki jól érezte magát, és bízom abban, hogy a kora őszi páros versenyen is legalább ilyen szép számmal vesznek részt tagjaink az akkori találkozón. Csak reménykedni merek, hogy e remek verseny további személyeket is vonz a következő találkozókra.

Dunaújváros, 2020. augusztus 8.

Szilágyi Miklós, Szilágyi Ferenc, és Kondor László


Nyomtatás