Kondor LászlóKondor László

Elnök

 

Telefonszám: +36/30 94-777-17

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Bemutatkozás
 

Kondor László vagyok, 1951. január 14-én születtem Budapesten.

Budapest, Székesfehérvár, Szeged után 1974-ben érkeztem a dunaújvárosi dr. Münnich Ferenc Gimnáziumba, mint ifjú matematika-fizika szakos tanár. 1975-ben átkerültem a Castrum városrészben az újonnan nyíló, későbbiekben különböző nevekre hallgató Rudas iskolába. Itt előbb tanárként, majd igazgatóhelyettesként dolgoztam. Ezen időszakban kapcsolódtam be a város pezsgő kulturális és sport életébe. A különböző rendezvények, találkozók során természetszerűleg számos ismeretséget, barátságot kötöttem, amelyek segítették munkámat.
1994-től a 2011-es nyugállományba vonulásomig az intézmény igazgatója voltam. Mint igazgatóhelyettes és később vezetőként sok személyes és intézményi hivatalos kapcsolatot sikerült kialakítanom. A vezetői munka mindennapjai során több mint másfél évtizede kerültem kapcsolatba a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesülettel illetve annak vezetőjével Kovács Pálnéval. Az egyesület és vezetője azzal a kéréssel fordult a Rudas iskola vezetéséhez, hogy az egyesület tagjai által készített művészi és használati tárgyi alkotásokat intézményünk alulájában kiállítás keretei között a nagyközönség számára megmutathassák. Természetesen a kérést jómagam és az iskola akkori vezetősége egyhangúlag támogatta. Ezen rendezvények keretében kerültem személyesebb kapcsolatba Farkas Zsolttal a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesület vezetőjével.

Sajnos a későbbiek során kiderült öröklött betegségem okán jómagam is mozgáskorlátozottá váltam.
Így az élet mint nagy rendező a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülettel való szorosabb együttműködésre ösztönzött. Váratlan események után vállaltam szerepet az egyesület munkájában. Bízom abban, hogy a hogy a több  évtizedes vezetői tapasztalatommal az egyesület további sikerességéhez hozzájárulhatok.

 


Nyomtatás