Összesítés a 2022-es évről és a 2023-as programtervünk

Ismét elröppent egy esztendő, így az elnökségnek be kell számolni az elmúlt évben végzett munkáról, és össze kell hívni a közgyűlést.

Ez a szokásoknak megfelelően azt jelenti, hogy kiterjed

  • az egyesületi élettel kapcsolatos történések áttekintésére, értékelésére,
  • a 2022. évi gazdálkodásról szóló beszámolókra,
  • a 2023. évi program- és költségvetési tervekre, nem utolsósorban
  • a felügyelő-bizottság tevékenységére. 

Ebből a tényből kiindulva a közgyűlés előkészítési folyamata elkezdődött azzal, hogy az elnök elkészítette a 2022. évről a programértékelő beszámolót,

Elnöki beszámoló a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete 2022. január 1. – 2022. december 31. közti időszakáról, és feladatkijelölés a 2023-as esztendőre

valamint a 2022. évi áttekintő eseménynaptárt

A MEEE éves áttekintő rendezvénynaptára  2022. év

Ezeket az elnök tárgyalásra, véleményezésre az elnökség elé terjeszti, amelyet az elnökség januári ülésén tárgyalja és fogadja el. Már most lehetőséget adunk arra, hogy ezen dokumentumokat megismerje, véleményezze azokat, megfogalmazza kritikáit. 

Nagyon szép és örömteli, hogy sikeres esztendőt zártunk. Az ez évi hasonló eredményességhez nagyon fontos feladatunk egy alapos jól átgondolt programtervet, munkatervet készítsünk.

Az egyesület, így a tagjaink életében természetesen legfontosabb a jelen és a közeljövő. Ezért vitára bocsátjuk az írásos 2023. évi programtervet.  

A MEEE 2023. évi programterve

Ezzel kapcsolatosan is várjuk építő javaslataikat, véleményüket.

(A kék szövegrészre kattintva olvashatja a vonatkozó szöveget!)

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a véleményüket, észrevételeiket juttassák el a vezetőség részére legkésőbb a közgyűlés időpontját megelőzően egy hónappal! 

A hiányzó dokumentumok folyamatosan jelennek meg a honlapon, ezért kérem, hogy azokat is kísérje figyelmemmel és mondja el a véleményét.

Aktivitását, érdeklődését és munkáját köszönöm szépen! 

Erőt, egészséget, és sikeres esztendőt kívánva tisztelettel üdvözli: 

Kondor László s.k.
MEEE elnök 

Dunaújváros, 2023. január 6.


Nyomtatás