Elmarad az év végi összejövetelünk

Széleskörű konzultáció után – elnökségi tagok, felügyelőbizottság tagjai, az elnökségi ülés meghívottai, a vendéglátó CAMPUS vezetése, a Rudas iskola vezetése, Juhos Melinda, Nagy Ferenc előadók – az alábbi indokok alapján

tájékoztatom az érdekelteket, hogy

a körülmények kedvezőtlen alakulása nevezetesen a pandémia erőteljes terjedése – nagy számú megbetegedés és halálozás – vírus gyökeres változása, erőteljes fertőzőképessége – új törzsek megjelenése Omikron – hozzá kapcsolódó rendelkezések miatt – védettségi igazolvány, zárt térbeli maszkhasználat – az egészség védelme érdekében – a nagy számú társas kapcsolatok –

egyesületünk által a 2021. december 8. 16.00 órára a CAMPUS-ba meghirdetett mikulás, karácsony- és újév köszöntő, valamint évbúcsúztatója, elmarad.

A környező országok vírushelyzetének tanulmányozása (pl: Szerbiában, ahol nagyon nagy fertőzöttség után most már elcsitulni látszik a járvány) és a várható fejlemények alapján előre jelezhető, hogy kb. 6-8 hét múlva talán a járványgörbe minimumához közelít, és akkor biztonságosabban megtartható egy hasonló rendezvény. 

Terveink szerint az elmaradt rendezvényt a farsangi időszakban (január 6. és március 2. között) https://nevezetesnapok.hu/egyeb-nevezetes-napok/farsang-2022/ a körülmények figyelembevételével pótoljuk.

F O N T O S:

Aki úgy tervezi, hogy az elhalasztott rendezvényen is részt kíván venni a színházi és más hasonló gyakorlatok alapján az erre rendezvényre befizetett részvételi díjak érvényesek. A részvételi szándékot, kérjük jelezzék Marschalkó Ferencnének.

Azok, akik nem kívánnak részt venni a farsangi rendezvényünkön, a befizetett összeget a 2022. évi tagdíj rendezésre fordíthatják, mely összege 1500 Ft/év, vagy az összeg visszatérítését kérhetik.

Aki az összeg visszatérítését kéri, azt egy alkalommal (később meghatározandó időpontban) az egyesület irodájában Marschalkó Ferencnétől veheti át. A döntésről kérem, hogy Marschalkó Ferencnét értesíteni szíveskedjenek, például az egyesület hivatalos szolgálati mobilján a 06 20 469 08 09 telefonszámon. Ezen a telefonszámon jelentkezőket minden esetben visszahívja Marschalkó Ferencné. 

A kellemetlenségért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük és köszönjük!

Szeretetteljes, kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánva tisztelettel:

Kondor László                                                 Farkas Zsolt

egyesületi elnök                                             alapító elnök

Akciós újságok

Ugye neked sem mindegy, mennyiért vásárolsz? A legismertebb hazai áruházláncok hétről-hétre új akciókat élesítenek, és a kedvezményekről friss reklámújságok is tájékoztatják a hazai vásárlókat. A Pénzcentrum akciós újságok mellékletében, kategorizálva találod meg a boltláncok aktuális szórólapját, legyen szó élelmiszer áruházak, lakberendezési áruházak, barkácsáruházak, műszaki áruházak, vagy épp drogériák, gyógyszertárak kedvezményes kínálatáról. Ne érezd cikinek fellapozni, az akciós újság hasábjain nem ritkák az akár 50%-os kedvezmények sem. Íme az akciós újságok egy helyre gyűjtve, az alábbi menüpontokban könnyedén megtalálod a téged érintő áruház friss akcióit.

Tovább a pénzcentrum akciós újságok oldalára

A kézműves műhely foglalkozásainak év II. félévi időpontjai

 

A pandémia után a kézműves műhely is megkezdte működését!

Az alábbiakban közöljük a foglalkozások időponjait!

2021. szeptember 28.

2021. október  12.  és 26.

2021. november 9.  és 23.

2021. december 7.  és 21.

délután 14,00 és 16.00 óra között

Helyszin: az egyeület irodája 

Mindenkit szeretettel várunk!

Fekete Mária Magdolna, Mogyorósi Imréné

Main Menu