Közérdekű információk a MEEE személyi változásairól!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

2024.02.27. keddtől ez év végéig a MEEE iroda keddi ügyfélszolgálatát, amit eddig sok éven keresztül nagy szívvel és lelkesedéssel, önkéntes munkában Dzjadiga Nellike látta el, helyett Dr. Szuhárné Timár Katalin egyesületi tagunk veszi át, minden más változatlan!

Dzjadiga Nellikének köszönjük szépen az eddigi önkéntes ügyfélszolgálati munkáját!  Dr. Szuhárné Timár Katalinnak meg köszönjük szépen a mostantól átvállalt ügyfélszolgálati önkéntes munkáját! 

A MEEE ügyfélszolgálat a megszokott helyen a korábbi rend szerint kedden 10.30-13.30 óra között Dr. Szuhárné Timár Katalin önkéntes egyesületi tagunk segítségével, valamint csütörtökön 15-17 óra között Samu József önkéntes elnökségi tagunk segítségével szeretettel várja az érdeklődőket a MEEE irodában (Dunaújváros, Városháza tér 1. fsz. 03-04.). Az iroda telefonszáma: 06 25 544-224. 

Kérek mindenkit, hogy fogadja szeretettel Dr. Szuhárné Timár Katalin egyesületi tagunkat és új önkéntes munkáját! 

SZOLGÁLAI TELEFON KEZELÉSE

Sokan tudják, hogy a MEEE egyesületünknek van egy szolgálati telefonszáma, amit, ha megcsörgetnek, akkor visszahívást kapnak a szolgálati telefon kezelőjétől.

Ezt a szolgálati telefont elsőnek Marschalkóné Márti kezelte, majd 2022-ben átadta Klics Györgyné Erzsikének, aki a 2022-2023 évben végig hűségesen kezelte, felhívta és kedvesen tájékoztatta vagy épp segítette az egyesületi tagjainkat. Köszönjük szépen Erzsike odaadó és önzetlen segítségét! 

Az idei évtől, 2024. január 1-től a MEEE SZOLGÁLATI TELEFONT KOVÁCS ÁKOSNÉ Kata, az egyesületünk elnökségi tagja veszi át és vállalja, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos telefonhívásokon kívül az idén beszedni a MEEE irodába a részvételi díjakat és átadja a különböző jegyeket is. Katának köszönjük az átvállalt önkéntes munkát!  A tagjainkat meg kérlem, hogy fogadják szeretettel Katát és az új önkéntes munkáját!

Tehát 2024. január 1-től a MEEE mobiltelefonjáról, amin eddig Klicsné Erzsike hívta a tagokat a rendezvényekkel kapcsolatos információkkal és egyebekkel, az idén Kovács Ákosné Kata hívja fel tagjainkat a 06 20 469 0809 szolgálati telefonszámról. Kata erről a számról fogja a tagjainkat tájékoztatni a rendezvényeinkről, ami az idén is lesz bőven, pl. piknikparti, palacsintaparti, fagyiparti, kirándulás, színház, mozi, Campus Éttermi rendezvény stb.  És, mint ahogy eddig megszokott, ha megcsörgetik 06 20 469 0809-es telefonszámot, akkor Kata minden esetben szívesen visszahív mindenkit, így a tagoknak ingyen lesz a hívás, viszont minden rendezvénnyel kapcsolatos információt megkapnak Katától. 

Bátran hívják napközben a 06 20 469 0809-es MEEE szolgálati telefonszámot 9 és 16 óra között.

Mindenki vigyázzon magára és szeretteire!
Marschalkóné Márti egyesületi ügyintéző


Nyomtatás