Gyere palacsintázz velünk!

Az idei nyár is elég mozgalmasra sikerült programok tekintetében, és ezt köszönjük szépen a programszervezőknek, a programon résztvevőknek, és a programokat támogató elnökségi tagoknak! Ismét voltak a népszerű nyári programok, úgymint piknikpartik, fagyipartik, gyógyfürdős kirándulások, és több kulturális esemény is volt, mint mozi és színházlátogatás tekintetében. 
Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát a fent említett programokon! 
 
Most, még egy őszt köszöntő kellemes palacsintaparti vár a résztvevőkre! Pár önkéntes, kedves tagunk fog sütni sok finom, és több ízzel is tölthető palacsintát, amiket egy kellemes beszélgetés mellett a palacsintapartin lehet majd elfogyasztani!
Köszönjük szépen a palacsintasütők önzetlen segítségét! 
Reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és kellemes idő lesz a palacsintaparti felett! 
 
A palacsintaparti időpontja: 2023.10.21. (szombat) 13.30 óra kezdettel
Helyszíne: Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium, Dunaújváros, Római körút 47.
 
Egyesületi tagoknak a részvételi díj befizetésének feltétel Marschalkóné Mártinál a 2023-as tagdíj rendezése! A MEEE tagdíj összege 2000 Ft/év.
MEEE Palacsintaparti részvételi díj egyesületi tagoknak 200 Ft/fő, nem egyesületi tagoknak 400 Ft/fő.
 
A részvételi díjat Klicsné Erzsikénél lehet befizetni 2023.10.18. 14-16 óráig a MEEE teadélutánján (Városháza tér 1. fsz. 03-04.).
A jelentkezéshez a MEEE szolgálati mobilszáma is hívható: 06 20 4690-809 hétköznap 9-16 óráig. Klicsné Erzsike mindenkit visszahív, aki megcsörgeti a fenti MEEE mobilszámot.
 
Gyertek és érezzük nagyon jól magunkat!
Kellemes következő hetet mindenkinek! 
Marschalkóné Márti egyesületi ügyintéző 

Nyomtatás