Esélyautó- Mobilitás Program

Az Esélyautó tavaly kezdte meg tevékenységét, célunk a teljes fogyatékos társadalom mobilitásának megsegítése. 

Két importőrrel a P Automobil Import Kft. és a Porsche Hungária Kft-vel alakítottuk ki kedvezményeinket, amely lehetőségek elérhetetlenek lennének más körülmények között. 

Emellett, egy évvel ezelőtt csatlakozott az Esélyautó programjához a hazai flottapiac legnagyobb magyar tulajdonú szereplője, a Mercarius Flottakezelő is, akik azóta is aktívan támogatják cégünk segítő munkáját és hozzájárulnak a mozgássérült emberek mobilitásának biztosításához. 

Az Esélyautó új autók kedvezményes vásárlásában segíti a fogyatékossággal élő embereket. Amennyiben kérdés merül fel a vásárlással kapcsolatban, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Aktuális ajánlatokat itt tekintheti meg:

http://bit.ly/eselyauto-peugeot-meosz

http://bit.ly/eselyauto-seat-meosz

Karitatív tevékenységek 

Az Esélyautó számos karitatív tevékenységet is végzett az elmúlt 1 év során. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy találtunk Partnereket, akik ebben a segítségünkre voltak. 

Folyamatosan rotálódnak PEUGEOT és SEAT Esélyautóink városról - városra és segítik az adott közösségben a rászorulók számára az élelmiszer és gyógyszer ellátmányok szállítását. 

Általában 2-3 hónapot töltenek az autók egy adott városban, így teljesített szolgálatot már Szombathelyen, Kecskeméten, Nyíregyházán és hamarosan Miskolcon is.

http://bit.ly/eselyauto_youtube

Továbbá nyeremény játékban sorsolunk ki PEUGEOT személyautókat azon fogyatékos személyek között, akik regisztrálnak a honlapunkon a tagsági igazolvány számának a megadásával. 

Az első PEUGEOT Nyereményautó 1 hétre már gazdára is talált, ennek eseményéről beszámoltunk az Esélyautó Facebook és weboldalán: https://www.eselyauto.hu/hirek-esemenyek/eselyauto-nyeremenyjatek/ 

Mindenképp érdemes regisztrálni a weboldalunkon és követni minket a Facebookon is. Friss híreinket ezeken a platformokon tesszük közzé. 

Ingyenes regisztráció 

Az Esélyautó folyamatosan dolgozik azon, hogy minél szélesebb körhöz eljuttassa lehetőségeit, ezért a regisztrációs felületünket kibővítettük, így már Pártolóként is regisztrálhatnak, ez azt jelenti, hogy ide várjuk azok jelentkezését, akik a fogyatékos embereket segítik: családtagok, rokonok, szomszédok, akik együtt éreznek vagy dolgoznak a közösséggel. 

Egyéb kedvezményeinket külön kell majd igényelni weboldalunkon, azok lehetőségéről értesíteni fogjuk regisztrált tagjainkat, ezért már most érdemes az ingyenes regisztrációt megtenni az Esélyautó weboldalon: www.eselyauto.hu 

Újabb kihagyhatatlan lehetőség- Nyereményjáték 

Azok számára, akik ajánlják az Esélyautót, nyereményjátékot hirdetünk, melynek nyereménye ismét egy PEUGEOT gépjármű 1 hetes használatát eredményezi. 

Nem kell ehhez mást tenni, mint megírni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre az ajánlott személyek nevét, akik már regisztráltak az oldalunkon az Ön ajánlásával 2021.05.14-ig. 

Aki minimum 5 személyt meg tud jelölni kvalifikálja magát és részt vesz a sorsoláson, az a személy nyer, aki a legtöbb ajánlást megszerzi és meg is írja nekünk. Ajánlás egyenlőségek esetében pedig sorsolunk.

 További részletek: https://www.eselyauto.hu/egyeb/ujabb-kihagyhatatlan-lehetoseg-nyeremenyjatek/ 

Célunk az információ széles körben való elterjesztése, ezért megköszönünk minden megosztást és ajánlást.

Esélyautó tájékoztató füzet