free web templates

25 ÉVES AZ EGYESÜLETÜNK!

A Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete 1995-ben alakult pár lelkes fiatallal. Célunk az volt, hogy a mozgáskorlátozott sorstársaknak programokat szervezzünk és segítséget nyújtsunk egymásnak.
A későbbiekben a tevékenységi körünk is bővült, újabb tagokkal gyarapodtunk.

Összeállításunkban visszamelékezésekkel, érdekességekkel ünnepeljük meg az első 25 évünket.

Az oldalt időről időre frissítjük!

1995. december 11-én megalakult az
Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete

Alapító tagok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszaemlékezések

Dr. Kovács Pálné

Büszke vagyok arra, hogy 1995 végén részt vettem a Mozgáskorlátozottak Ifjúsági csoportjának ülésén, ahol megalakult a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért civil egyesület.
Maguk elé nemes célokat tűztek, nagy feladatokat fogalmaztak meg. Gyorsan munkához láttak. Munkájukat nagyban segítette az a tény, hogy Farkas Zsoltot-az egyesület elnökét-beválasztották az önkormányzat Szociális Bizottságába, ahol hivatalosan is képviseletet kapott a szervezet. Javaslatukra számos rendelet megalkotására került sor. Első és legfontosabb volt az akadálymentesítés az egész városban. Ezt a munkát javaslataikkal, bejárásokkal segítették. Munkájukat elismerték azzal, hogy ma már külön irodában működhetnek, intézhetik a tagok hivatalos ügyeit, különböző foglalkozásokat, gyűjtéseket tarthatnak.
A lelkes és faradhatatlan vezetésnek és tagságnak köszönhetően jól és eredményesen működő szervezet jött létre 1995-ben. Elérték, hogy a város vezetői illetve a lakosság figyeljen rájuk, segítsék őket, mert ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint mindenki más.
Gratulálok a szép eredményekhez! 

Dr. Kovács Pálné

Ladányi Béla

Huszonhárom év múltán

Az idő rostáján leperegnek a múlt eseményei, huszonhárom év távlatából összemosódnak az emlékek, de vannak élmények, amelyek megmaradnak.

1995. december 11.-én tartott rendezvényre visszagondolva újból ott vagyok a Vasmű Klubban.
Az egyesület alakuló ülésére gyülekeznek a leendő tagok, legtöbbjük fiatal, szépen felöltözve, ahogyan ünnepekre szokás. A teremben középen, az összetolt asztalok végig érik a helyiséget, de körben a fal mellett is székek vannak elhelyezve. Lassan megtelik a terem, de még mindig jönnek, székeket hozunk be az előtérből, így mindenkinek jut ülőhely. Az arcokon kiváncsiság és némi izgalom. Alaposan körülnéznek, látásból sokan ismerik egymást, néhányan köszönni is szoktak, amikor az utcán találkoznak. Mindenki érzi, itt valami új dolog kezdődik, hiszen ezután nem csak úgy véletlenül futnak össze, hanem rendszeresen, hetente együtt lesznek, közös ügyekről beszélgetnek. Más minőség egy közösséghez tartozni, és más utcai járókelőként üdvözölni egymást. Olyan közösség tagjaként, akiket összeköt egy teher, ami megnehezíti mindnyájuk életét.
Az első asztalnál ül Mártika előtte a jelenléti ív, amit minden érkezővel aláírat, és egyéb iratok, az Alapszabály tervezet, a jelölőbizottság által összeállított listák. Nelli a szavazat számláló bizottságot szervezi.
Azután elkezdődött a gyűlés, majd rövidesen megszületett a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete.

Sokat sétálok a városban, a járdák és közlekedési útvonalak kereszteződésében a lesüllyesztett járdaszegélyt, és az útról a járdára rámpaszerűen kialakított feljárókat látva, gyakran eszembe jut Zsolt kitartó, sőt makacs küzdelme az akadálymentesítés érdekében. Önkormányzati képviselőként, valamint bizottsági tagként, tizenhat éven keresztül számos alkalommal tanúja voltam amint érvelt, vitatkozott a cél érdekében. Akkoriban még mindenki másként viszonyult ehhez az ügyhöz, voltak bizottsági tagok, akik feleslegesnek tartották, mondván „ha ötven éven keresztül jó volt úgy, ahogy az építők annakidején megcsinálták, akkor ezután is jó lesz, egyébként soha senki nem szólt ebben az ügyben, tehát minden rendben van.”
Az egyesület létrehozásának lényege ebben a mondatban van. Legyen aki szól. Más súlya van magánemberként szólni, és más egy közösség, illetve város összes mozgáskorlátozott lakója nevében szót emelni.
Az itt említettek még a 2007/23. számú törvény-amely rögzíti a közszolgáltatások igénybevétele tekintetében az esélyegyenlőséget-hatálybalépése előtt történtek, tehát Dunaújvárosban az egyesület, olyan tevékenységet végzett, ami országosan is figyelemre méltó, ezt érzékelte a MEOSZ is, amelynek a vezetői éppen ezért, több esetben is jártak városunkban.
Az egyesületi tagok a mindennapi életük során rengeteg olyan dologgal találkoznak, ami akadályozza őket, amit már régen meg kellet volna csinálni, ilyenkor elégedetlenek, bosszankodnak, igazuk van, mert ezeknek a súlyát az érzi, aki benne él. Az elégedetlenség mellett azonban látni kell az eredményeket is, melyekben az egyesületnek jelentős szerepe van. A közterületeken folyó munkák kivitelezése során már érvényesülnek azok a szempontok, melyek a mozgáskorlátozottak számára fontosak, igaz a minőséggel gyakran probléma van, de a szándék egyértelműen látható.
Sok a mozgáskorlátozott ember, és egyre több lesz, ezért az egyesület működése még inkább fontossá válik.

Az emlékek és gondolatok egyre szaporodnak a fejemben, de a papírnak az aljára érek, ezért befejezem az írásomat azzal, hogy a továbbiakban is eredményes munkát kívánok, és sok közös programot, gondtalan szórakozást-amiről én nem írtam-de tudom, hogy ez is hozzátartozott a tevékenységhez.

Ladányi Béla 

Sipter Olga

”Együtt könnyebb” és ”Együtt egymásért”

Köszönöm Dzjadiga Nellinek, hogy nem feledkezett meg az ”Együtt könnyebb” ifijeiről és felkért, hogy néhány sorban elevenítsem fel a két szervezet kapcsolatát, a közös emlékeket.

Hiába telt el több mint 20 év, az emlékek semmit sem halványulnak…
A Csongrád Megyei Mozgáskorlátozottak ”Együtt könnyebb” Ifjúsági Csoportját, az országban elsőként megalakult mozgásukban akadályozott fiatalokat tömörítő szervezetet, 1993. évben lelkes hódmezővásárhelyi és szentesi ifik alapították. Tele tervekkel, célokkal, ötletekkel lelkesen, akadályokat nem ismerve szerveztük – később országos méreteket is öltő – programjainkat, és kerestük annak a lehetőségét, hogy hogyan lehetne minél több sorstársat bevonni ebbe a színes, nem szokványos programokat és tartalmas, értékes emberi kapcsolatokat kínáló mozgalomba
Céljaink között szerepelt, hogy országos szinten is minél több fiatalt ”fertőzzünk meg”: felvettük a kapcsolatot a MEOSZ-szal, részt vettünk annak Ifjúsági Tagozatának megalapításában, éveken keresztül, havi rendszerességgel országos kiadványt jelentettünk meg, országos táborokat szerveztünk (hogy csak a legfontosabbat említsem). Ezek a ténykedések nagyban hozzásegítettek bennünket, hogy kedvet csináljunk más régióban élő sorstársainknak és kövessék példánkat. Így ismerkedtünk meg Farkas Zsolttal is, akinek meghívására jutottunk el 1995. november 11-én Dunaújvárosba.
Az időjárás nem kedvezett az utazáshoz, de ez mit sem számított! A szomorú, borongós idő nem szegte kedvünket. Jó hangulatban, a tőlünk megszokott vidámsággal indultunk, hisz örömteli eseményre vártak bennünket. És valóban: nem csalódtunk! Szeretetteljes fogadtatásban volt részünk. Tartalmas, kellemes néhány órát töltöttünk a dunaújvárosi sorstársaink körében. Örömmel tölt el a mai napig is bennünket, hogy részt vállalhattunk egy hasonló szervezet megalapításában és jó néhány évre szóló együttműködést alapozhattunk meg. Az együtt töltött évek alatt sokak számára kinyílt a világ, sokan rájöttek, megtapasztalták, hogy a sérültség ellenére illetve azzal együtt igenis lehet teljes értékű emberként élni. Az élet állíthat sajátos állapotunk miatti akadályokat, de csak rajtunk múlik, hogy azokat le tudjuk-e, le akarjuk-e győzni! Ez volt az a lámpás és az az életszemlélet, ami mutatta és a mai napig is kell, hogy mutassa az utat az ”Együtt egymásért” és az ”Együtt könnyebb” tagjainak és minden hasonló megpróbáltatásokat átélő embernek.

Az ”Együtt könnyebb” szervezet pár éve megszűnt, de számtalan fénykép segítségével újra és újra átélhetjük a közös nyaralásokat, élményeket. Hálát adunk a sorsnak, hogy mindennek részesei lehettünk!
Gratulálok ehhez a jubileumi kiadványhoz! Az Olvasóinak azt kívánom, hogy szemezgessenek olyan szeretettel ezekből az írásokból, amilyen szeretettel a szerkesztők és a szerzők készítették!

Sipter Olga az”Együtt könnyebb” volt elnöke, Hódmezővásárhely 

Egyesületünk számokban

25

25 éve a mozgáskorlátozottakért

 

362

154 taggal rendelkezünk

 

426

426 programot szerveztünk

 

400

Webes betűkészletek

 

Az elmúlt 25 év eseményei és rendezvényei

Fontosabb rendezvények

SORSZÁM ESEMÉNY DÁTUM
1Sorstársi összejövetel (az egyesület alapításának előkészítése)1995.11.03
2Egyesületi közgyűlés (egyesületünk megalakítása)1995.12.11
3Tájékoztató fórum (a közlekedési támogatások megváltozott rendszeréről és a helyi szociális ellátásokról)1996.02.19
4Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)1996.03.22
5Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)1996.07.12
6Gyógyászati segédeszköz bemutató1996.10.28
7Egyesületi összejövetel (szabadidős program a városi campingben)1997.08.10
8Egyesületi összejövetel (szabadidős program a városi campingben)1997.09.20
9Tájékoztató fórum (a Városháza szociális területen végzett tevékenységéről, jövőbeni terveiről)1997.10.15
10Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)1997.11.14
11Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)1997.12.17
12Egyesületi összejövetel1998.03.06
13Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)1998.04.16
14Egyesületi összejövetel (szabadidős program a városi campingben)1998.06.25
15Egyesületi összejövetel (szabadidős program a városi campingben)1998.06.28
16Egyesületi összejövetel (szabadidős program a városi campingben)1998.09.12
17Egyesületi összejövetel1998.10.28
18Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)1998.12.17
19Egyesületi összejövetel1999.02.16
20Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)1999.04.07
21Egyesületi összejövetel1999.06.30
22Gyógyászati segédeszköz bemutató1999.07.28
23Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)1999.12.16
24Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)2000.02.04
25Egyesületi összejövetel2000.03.24
26Egyesületi összejövetel2000.04.27
27Országos Ifjúsági Nap megrendezése2000.05.14
28Egyesületi összejövetel2000.06.29
29Egyesületi összejövetel (szalonnasütés)2000.07.14
30Kirándulás az agárdi gyógyfürdőbe2000.08.19
31Egyesületi összejövetel2000.09.27
32Tájékoztató előadás a Fogyatékossági Támogatásról2000.10.25
33Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2000.12.15
34Egyesületi összejövetel2001.01.26
35Egyesületi összejövetel2001.02.23
36Egyesületi összejövetel2001.04.23
37Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra2001.05.05
38Kirándulás a tamási gyógyfürdőbe2001.08.24
39Fórum az egyesület jövőjéről2001.09.21
40Egyesületi összejövetel (zenés batyus bál)2001.09.28
41Tájékoztató forum a helyi szociális ellátásokról, támogatásokról.2001.11.27
42Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2001.12.14
43Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2001.12.21
44Egyesületi összejövetel (farsangi bál)2002.03.01
45Tájékoztató forum Sorsjegyárusításról (Prorehabilitáció Kft.)2002.03.29
46Egyesületi összejövetel2002.04.26
47Részvétel az Országos Esélyegyenlőségi Napon2002.05.04
48Kirándulás a vajtai gyógyfürdőbe2002.06.22
49Kirándulás az agárdi gyógyfürdőbe2002.07.20
50Lakossági fórum a MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK HELYZETÉRŐL2002.07.24
51Részvétel az Egészségkárosodott Emberekért Alapítvány sportvetélkedőjén2002.07.29
52Egyesületi összejövetel (szalonnasütés)2002.08.16
53Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2002.09.20
54Részvétel a MEOSZ demonstráción2002.12.03
55Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2002.12.13
56Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2002.12.21
57Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2003.04.25
58Részvétel az Országos Esélyegyenlőségi Napon2003.05.10
59Kirándulás az agárdi gyógyfürdőbe2003.07.12
60Részvétel az Egészségkárosodott Emberekért Alapítvány sportvetélkedőjén2003.07.19
61Kirándulás a Lakitelek- Tős erdőre a gyógyfürdőbe2003.08.09
62Akadályok nélkül élni fórum az akadálymentességről2003.09.18
63Kirándulás a Kiskunmajsai a gyógyfürdőbe2003.10.25
64Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2003.11.07
65Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2003.12.17
66Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2003.12.19
67Egyesületi összejövetel2004.03.29
68Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2004.04.19
69Részvétel az Országos Esélyegyenlőségi Napon2004.05.08
70Szabadidős program Az Epilepsziások és a Buborékok egyesületével közösen2004.07.10
71Kirándulás a Lakitelek- Tős erdőre a gyógyfürdőbe2004.07.17
72Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2004.07.31
73Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2004.08.28
74Forum az Alba Volán és a Támogató Szolgálat képviselőivel2004.10.12
75Kirándulás a pápai gyógyfürdőbe2004.11.06
76Forum Kapás Zsolt Országgyűlési képviselővel2004.11.10
77Tájékoztató forum Az Egészségkárosodott Emberekért Alapítvány munkájáról2004.11.26
78Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2004.12.10
79Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2004.12.17
80Színházlátogatás Budapesti Nemzeti Színház2004.12.21
81Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra, és REHA Hungary kiállításra2005.05.14
82Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2005.07.09
83Látogatás az Országházba és a Planetáriumba2005.07.18
84Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2005.08.06
85Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2005.08.13
86Kirándulás a pápai gyógyfürdőbe2005.09.03
87Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2005.10.19
88Forum Kapás Zsolt országgyűlési képviselővel2005.11.11
89Az egyesület alapítás 10. évfordulójának megünneplése2005.11.18
90Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2005.12.16
91Színházlátogatás Székesfehérvári Vörösmarty Színház2006.02.19
92Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2006.04.20
93Gyógyászati segédeszköz bemutató2006.04.27
94Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra, és REHA Hungary kiállításra2006.05.06
95Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2006.07.01
96Kirándulás a Lakitelek- Tős erdőre a gyógyfürdőbe2006.07.29
97Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2006.08.12
98Kirándulás a pápai gyógyfürdőbe2006.09.02
99Látogatás a helyi lövész egyesületnél2006.10.13
100Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2006.12.22
101Egyesületi összejövetel (évtervező beszélgetés)2007.03.01
102Tájékoztató fórum a bevezetett vízit díjhoz kapcsolódó szabályokról, elölrásokr6l, a kórházi gyakorlatról2007.03.23
103Színházlátogatás a székesfehérvári Vörösmarty Színházba2007.03.31
104Dunaújvárosi Tolerancia Nap (a Székesfehérvári Esélyek Háza szervezésében)2007.04.11
105Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2007.04.13
106Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra, és REHA Hungary kiállításra2007.05.05
107Tájékoztató fórum a gyógyászati segédeszközökhöz kapcsolódó szabályokról, előírásokról egyedi kérelem benyújtása2007.06.16
108Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2007.07.21
109Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2007.08.11
110Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2007.08.25
111Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2007.09.08
112DUNAFERR férfi kézilabda csapat tagjainak látogatása2007.09.28
113Ismeretterjesztő előadás életmód váltás a holisztika jegyében2007.10.06
114Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2007.10.09
115Színházlátogatás (csoportos)2007.11.08
116Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2007.12.13
117Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2007.12.20
118Egyesületi összejövetel (évtervező beszélgetés)2008.04.04
119Fogyatékkal élők számára meghirdetett Ki Mit Tud regionális elődöntő2008.04.05
120Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra, és REHA Hungary kiállításra2008.05.10
121Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2008.07.19
122Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2008.08.23
123Kirándulás a pápai gyógyfürdőbe2008.09.06
124Fogyatékkal élők számára meghirdetett Ki Mit Tud országos döntő megrendezése2008.09.20
125Kirándulás a komáromi gyógyfürdőbe2008.10.04
126Utak Harcok mozgáskorlátozott alkotók kiállítása2008.11.04
127Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2008.11.14
128Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2008.12.18
129Egyesületi összejövetel (évtervező beszélgetés)2009.03.19
130Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2009.04.08
131Gyógyászati segédeszköz bemutató2009.05.07
132Kirándulás az Országos Esélyegyenlőségi Napra, és REHA Hungary kiállításra2009.05.16
133Parázs Varázs, Fogadd el Fogadj el családi nap (dunaújvárosi alsó Duna part)2009.05.30
134Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2009.07.11
135Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2009.08.08
136Kirándulás az agárdi gyógyfürdőbe2009.08.29
137Kirándulás a komáromi gyógyfürdőbe2009.09.19
138Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2009.11.05
139Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2009.12.17
140Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2010.03.22
141Parázs Varázs Kéz a Kézben Esélyegyenlőségi Nap (dunaújvárosi alsó Duna part)2010.05.29
142Kirándulás a komáromi gyógyfürdőbe2010.06.19
143Kirándulás a kiskunmajsai gyógyfürdőbe2010.07.17
144Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2010.08.14
145Kirándulás az agárdi gyógyfürdőbe2010.09.11
146Motivációtól az önálló-életvitelig Meyra bemutató2010.10.11
147Az egyesület alapítás 15. évfordulójának megünneplése2010.12.09
148Együtt Egymásért 15 éve kiadvány című kiadványunk sajtótájékoztatója2011.03.31
149Parázs Varázs Kéz a Kézben Esélyegyenlőségi Nap (dunaújvárosi alsó Duna part)2011.05.28
150Kirándulás a komáromi gyógyfürdőbe2011.07.30
151Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2011.08.27
152Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2011.09.24
153Akadályok nélkül élni szakmai nap a Szinergia Közalapítvány támogatásával a baracsi Foltvaró kör közreműködésével2011.10.03
154Városi Karácsonyi Ünnepély (a városban működő egészségkárosodott embereket tömörítő szervezetekkel közösen)2011.12.09
155Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2011.12.14
156Tájékoztató fórum a 2011. évi CXCI. sz. törvényről2012.03.12
157Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2012.04.04
158Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2012.06.30
159Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2012.07.21
160Kirándulás a komáromi gyógyfürdőbe2012.08.25
161Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2012.09.15
162Egyesületi összejövetel (szüreti bál)2012.10.25
163A jég nem akadály (találkozás az Acélbikák jégkorongosaival)2012.11.21
164Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2012.12.12
165A jég nem akadály (találkozás az Acélbikák jégkorongosaival)2013.02.06
166Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2013.05.30
167Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2013.06.29
168Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2013.07.27
169Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2013.08.24
170Kirándulás Gárdonyba2013.08.31
171Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2013.12.11
172Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2014.07.05
173Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2014.08.02
174Kirándulás a kiskunhalasi gyógyfürdőbe2014.08.23
175Kirándulás Agárdra2014.09.13
176Boccia verseny2014.10.30
177Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2014.12.11
178Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2015.07.04
179Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2015.08.08
180Boccia verseny és bemutató2015.09.16
181Egyesületi iroda megnyitó2015.10.10
182Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2015.12.10
183Színházlátogatás (csoportos)2016.03.03
184Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2016.03.16
185Gyógyászati segédeszköz bemutató2016.05.12
186Kirándulás a kiskőrösi gyógyfürdőbe2016.07.23
187Kirándulás a Kiskunmajsai a gyógyfürdőbe2016.08.06
188Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2016.08.27
189Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2016.12.07
190Egyesületi összejövetel2017.04.26
191Színházlátogatás (csoportos)2017.04.28
192Kirándulás a Kiskunmajsai a gyógyfürdőbe2017.07.29
193Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2017.08.12
194Színházlátogatás (csoportos)2017.10.22
195Színházlátogatás (Kodály bérlet)2017.10.25
196Színházlátogatás (Kodály bérlet)2017.11.22
197Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2017.12.06
198Színházlátogatás (Kodály bérlet)2017.12.17
199Színházlátogatás (tavaszi bérlet)2018.02.15
200Színházlátogatás (tavaszi bérlet)2018.03.06
201Egyesületi összejövetel (húsvéti locsoló bál)2018.03.21
202Színházlátogatás (tavaszi bérlet)2018.04.20
203Színházlátogatás (csoportos)2018.04.27
204Színházlátogatás (tavaszi bérlet)2018.05.11
205Kirándulás a cserkeszölői gyógyfürdőbe2018.08.09
206Asztrológiai előadás2018.09.10
207Boccia verseny2018.09.29
208Színházlátogatás (őszi bérlet)2018.10.20
209Színházlátogatás (csoportos)2018.11.12
210Színházlátogatás (őszi bérlet)2018.11.26
211Egyesületi összejövetel (karácsonyi rendezvény)2018.12.05
212Arcápolási délután2018.12.18
213Színházlátogatás (őszi bérlet)2018.12.18
Látható: bejegyzés (összesen bejegyzésből szűrve)

Többnapos események

SORSZÁM ESEMÉNY DÁTUM
1Üdülés a gánti Fecske palotában az Egészségkárosodott Emberekért Alapítvány támogatásával 2003.03. 13 - 2003.03. 20
2A pápai Ifjúsági találkozón való részvétel2001.07.01 28 - 2001.07.01 29
3A szegedi kerekesszékes és kerékpáros versenyen való részvétel2001.08.01 és 2001 09. 12
4Fogyatékkal élő művészek fotókiállítása2007.09.01 és 2019.06.20
5Ilyennek látom rajz pályázatra érkezett alkotásokból rendezett kiállítás2014.02.01 és 2019.03.17
Látható: bejegyzés (összesen bejegyzésből szűrve)

Egyéb programok, rendezvények

SORSZÁM ESEMÉNY DÁTUM
1Adománykuckó2018.12.07
2Adománykuckó2018.12.14
3Adománykuckó2018.12.21
4Adománykuckó2018.12.28
5Arcápolási délután2018.12.18
6Asztrológiai előadás2018.09.10
7Csillagászati előadás2018.07.20
8Csillagászati előadás2018.07.20
9Csillagászati előadás2018.08.24
10Csillagászati előadás2018.08.24
11Csillagászati előadás2018.08.31
12Csillagászati előadás2018.08.31
13Egyesületi közgyűlés1996.05.07
14Egyesületi közgyűlés1997.05.20
15Egyesületi közgyűlés1997.06.25
16Egyesületi közgyűlés2004.06.04
17Egyesületi közgyűlés2007.05.24
18Egyesületi közgyűlés2014.05.22
19Egyesületi közgyűlés2015.05.28
20Egyesületi közgyűlés2016.05.23
21Egyesületi közgyűlés2017.05.15
22Egyesületi közgyűlés2018.05.14
23Egyesületi közgyűlés 1996.01.15
24Egyesületi közgyűlés 1998.05.22
25Egyesületi közgyűlés 1998.05.27
26Egyesületi közgyűlés 1998.11.26
27Egyesületi közgyűlés 1999.05.05
28Egyesületi közgyűlés 1999.11.26
29Egyesületi közgyűlés 2000.05.19
30Egyesületi közgyűlés 2000.05.26
31Egyesületi közgyűlés 2000.11.20
32Egyesületi közgyűlés 2000.11.21
33Egyesületi közgyűlés 2001.05.31
34Egyesületi közgyűlés 2001.06.07
35Egyesületi közgyűlés 2002.01.28
36Egyesületi közgyűlés 2002.05.31
37Egyesületi közgyűlés 2002.09.27
38Egyesületi közgyűlés 2003.05.30
39Egyesületi közgyűlés 2005.02.04
40Egyesületi közgyűlés 2005.03.23
41Egyesületi közgyűlés 2005.05.26
42Egyesületi közgyűlés 2008.05.26
43Egyesületi közgyűlés 2009.05.28
44Egyesületi közgyűlés 2010.05.26
45Egyesületi közgyűlés 2010.10.07
46Egyesületi közgyűlés 2012.05.24
47Egyesületi közgyűlés 2012.05.24
48Egyesületi közgyűlés 2016.02.22
49Egyesületi közgyűlés 2016.09.14
50Egyesületi közgyűlés 2016.11.07
51Elnökségi ülés2011.03.30
52Elnökségi ülés2013.05.08
53Elnökségi ülés2013.10.21
54Elnökségi ülés2014.02.17
55Elnökségi ülés2014.08.14
56Elnökségi ülés2015.03.16
57Elnökségi ülés2015.09.17
58Elnökségi ülés2016.01.21
59Elnökségi ülés2016.04.28
60Elnökségi ülés2016.10.20
61Elnökségi ülés2016.11.03
62Elnökségi ülés2017.03.23
63Elnökségi ülés2017.06.29
64Elnökségi ülés2017.10.05
65Elnökségi ülés2017.12.14
66Elnökségi ülés2018.02.08
67Elnökségi ülés2018.04.05
68Elnökségi ülés2018.10.04
69Elnökségi ülés2018.12.17
70Esélyóra a város általános iskolásainak2007.10.03
71Esélyóra a város általános iskolásainak2012.03.21
72Esélyóra a város általános iskolásainak2012.04.17
73Esélyóra a város általános iskolásainak2012.05.04
74Esélyóra a város általános iskolásainak2012.05.07
75Esélyóra a város általános iskolásainak2012.05.14
76Esélyóra a város általános iskolásainak2012.05.15
77Esélyóra a város általános iskolásainak2012.05.21
78Esélyóra a város általános iskolásainak2013.03.12
79Esélyóra a város általános iskolásainak2013.04.18
80Esélyóra a város általános iskolásainak2013.04.30
81Esélyóra a város általános iskolásainak2013.05.08
82Esélyóra a város általános iskolásainak2013.05.14
83Esélyóra a város általános iskolásainak2013.05.16
84Esélyóra a város általános iskolásainak2013.05.22
85Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.01
86Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.04
87Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.08
88Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.15
89Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.24
90Esélyóra a város általános iskolásainak2014.04.29
91Esélyóra a város általános iskolásainak2014.05.05
92Esélyóra a város általános iskolásainak2015.03.27
93Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.01
94Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.01
95Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.09
96Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.13
97Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.23
98Esélyóra a város általános iskolásainak2015.04.28
99Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.06
100Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.08
101Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.13
102Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.14
103Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.15
104Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.19
105Esélyóra a város általános iskolásainak2016.04.28
106Esélyóra a város általános iskolásainak2016.05.04
107Esélyóra a város általános iskolásainak2016.05.26
108Esélyóra a város általános iskolásainak2017.03.24
109Esélyóra a város általános iskolásainak2017.04.10
110Esélyóra a város általános iskolásainak2017.04.10
111Esélyóra a város általános iskolásainak2017.04.24
112Esélyóra a város általános iskolásainak2017.05.05
113Esélyóra a város általános iskolásainak2017.05.16
114Játék délután2018.04.12
115Játék délután2018.04.26
116Játék délután2018.05.03
117Játék délután2018.05.10
118Játék délután2018.05.17
119Játék délután2018.05.24
120Játék délután2018.06.07
121Játék délután2018.06.14
122Játék délután2018.06.21
123Játék délután2018.06.28
124Játék délután2018.07.05
125Játék délután2018.07.12
126Játék délután2018.07.19
127Játék délután2018.07.26
128Játék délután2018.08.02
129Játék délután2018.08.09
130Játék délután2018.08.16
131Játék délután2018.08.23
132Játék délután2018.08.30
133Játék délután2018.09.06
134Játék délután2018.09.13
135Játék délután2018.09.20
136Játék délután2018.10.04
137Játék délután2018.10.11
138Játék délután2018.10.18
139Játék délután2018.10.25
140Játék délután2018.11.01
141Játék délután2018.11.08
142Játék délután2018.11.15
143Játék délután2018.11.22
144Játék délután2018.12.06
145Játék délután2018.12.13
146Játék délután2018.12.20
147Játék délután2018.12.27
148Játékdélután2018.09.27
149Játékdélután2018.11.29
150Kézműves műhely foglalkozás2017.09.12
151Kézműves műhely foglalkozás2017.09.26
152Kézműves műhely foglalkozás2017.10.10
153Kézműves műhely foglalkozás2017.10.24
154Kézműves műhely foglalkozás2017.11.07
155Kézműves műhely foglalkozás2017.11.14
156Kézműves műhely foglalkozás2017.11.21
157Kézműves műhely foglalkozás2017.12.05
158Kézműves műhely foglalkozás2018.02.13
159Kézműves műhely foglalkozás2018.03.13
160Kézműves műhely foglalkozás2018.04.10
161Kézműves műhely foglalkozás2018.05.08
162Kézműves műhely foglalkozás2018.05.22
163Kézműves műhely foglalkozás2018.09.11
164Kézműves műhely foglalkozás2018.09.25
165Kézműves műhely foglalkozás2018.10.09
166Kézműves műhely foglalkozás2018.11.06
167Kézműves műhely foglalkozás2018.11.13
168Kézműves műhely foglalkozás2018.11.20
169Teadélután2018.07.18
170Teadélután2018.08.01
171Teadélután2018.08.08
172Teadélután2018.08.15
173Teadélután2018.08.22
174Teadélután2018.08.22
175Teadélután2018.08.29
176Teadélután2018.09.05
177Teadélután2018.09.12
178Teadélután2018.09.19
179Teadélután2018.09.26
180Teadélután2018.10.03
181Teadélután2018.10.10
182Teadélután2018.10.17
183Teadélután2018.10.24
184Teadélután2018.10.31
185Teadélután2018.11.07
186Teadélután2018.11.14
187Teadélután2018.11.21
188Teadélután2018.11.28
189Teadélután2018.12.12
Látható: bejegyzés (összesen bejegyzésből szűrve)